[gap] [section padding=»0px»] [row] [col span__sm=»12″] [title text=»Om zeitschild»]

Zeitschild er først og fremst et medisinsk legemiddel fremfor et kosmetisk produkt. Produktene er designet, utviklet, og produsert hovedsaklig for legemiddelindustrien, men vil i tillegg dekke de kosmetiske behovene med langt strengere krav. Man kan også si at Zeitschild er kosmetiske produkter med dokumentert effekt som ikke benytter seg av allergifremkallende ingredienser, med hjelp av forskning og moderne teknologi. Ergo dekker Zeitschild både de medisinske og kosmetiske behovene.

Alle Zeitschild produkter er spesielt utviklet for sensitiv hud og baseres på ikke allergifremkallende ingredienser. Alle ingrediensene er grundig testet og har påbevist effekt under strenge reglementer.

[gap] [title text=»O.L.T teknologi»]

Forskning viser at strukturen til normal hud skiller seg vesentlig fra strukturen til sensitiv, tørr og allergisk hud. O.L.T teknologien (Ortholamellar technology) sørger for å simulere strukturen til frisk hud som resulterer i en regenerering av hudens naturlige hudbarriere. Den fornyede huden beskytter den mot tap av fuktighet og mot ytre forurensning. Langtidsvirkningen er en gjenoppretting av hudens naturlige balanse.

Grunnet O.L.T teknologiens forebyggende karakteristikk vil den i tillegg bremse hudens aldring.

[gap height=»50px»] [accordion title=»Ofte stilte spørsmål»] [accordion-item title=»Kan jeg bruke Zeitschild hudprodukter selv om jeg har normal hud?»]

Selvfølgelig.

Zeitschild passer for alle hudtyper. Da produktene ikke inneholder allergifremkallende ingredienser vil også faren for å pådra seg allergier minimaliseres.

[/accordion-item] [accordion-item title=»Vil produktene stoppe huden min å eldes?»]

Nei.

Jo eldre vi blir, jo eldre blir huden vår. Å bli eldre er noe vi ikke slipper unna med, men våre produkter kan bremse hudaldringsprosessen betraktelig. Hudsykdommer, UV-stråler, skader, og forurensning påvirker huden vår til å eldes fortere. Ved å bruke riktige produkter kontinuerlig vil huden eldes minimalt.

[/accordion-item] [accordion-item title=»Hvorfor koster det så mye?»]

Zeitschild er et høykvalitets hudpleiemerke med dokumentert effekt. Kun de beste ingrediensene blir brukt, og forskning, testing, og produksjon utføres etter meget strenge retningslinjer. Zeitschild legger listen høyt og tar ingen snarveier for å oppnå det beste resultatet.

[/accordion-item] [/accordion] [gap height=»50px»] [/col] [/row] [/section] [ux_image id=»350″]